Чортків online

У Чорткові відзначили День Гідності та Свободи

Сьогодні українська спільнота відзначає 5-ту річницю Дня Гідності та Свободи на честь двох визначних подій в історії нашої країни: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності кінця 2013 року-початку 2014 років.

У День віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які повстали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, на центральній площі Чорткова – Героїв Євромайдану відбулось народне віче.

Всечесні отці разом із представниками міської, районної влади, школярами, студентами, громадськістю помолились за невинно убієнних на Євромайдані та у зоні антитерористичної операції.

Усім Героям, які понад усе любили свою землю й заради торжества справедливості пожертвували своїм життям, навіки пішовши від нас, присутні поклали поминальні свічі.

Із словами-спогадами про події на Євромайдані до присутніх звернулися голова Чортківської районної державної адміністрації Оксана Чайчук, активні учасники Революції Гідності: депутат Чортківської міської ради Андрій Зазуляк та керівник апарату Чортківської районної ради Тетяна Яблонь.

Особливого патріотичного настрою додали виступи талановитої молоді та творчих колективів.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту