Чортків online

Із чергового прийому громадян

Міський голова Володимир Шматько провів черговий прийом громадян. З метою розв’язання житлово-комунальних, земельних, соціально-побутових проблем до очільника міста звернулись жителі міста Чорткова. Звернення були як особисті, так і колективні.

Зокрема, мешканці багатоквартирного будинку, що за адресою: вул. Незалежності, 65, звернулися до міського голови з проханням допомогти з заміною вікон та дверей загального користування. Володимир Шматько звернув увагу на те, що депутатами міської ради затверджена Програма підтримки та стимулювання створення ОСББ у місті Чорткові на 2018-2020 роки, згідно з якою міська рада співфінансує проведення робіт із впровадження заходів з енергоефективності на 50 відсотків.

«Однак, для того, щоб отримати таке співфінансування, необхідно створити ОСББ», – зазначив очільник міста. – Якщо, зі свого боку, ви утворюєте ОСББ, тоді ми можемо говорити про співпрацю».

Жителька вул. Т. Шевченка, 39 звернулася до Володимира Шматька, щоб з його допомогою, а також муніципальної поліції вирішити багаторазову проблему із затопленням її квартири сусідами. Міський голова пообіцяв особисто відвідати помешкання жінки, аби в подальшому допомогти знайти вихід із цієї ситуації.

Інші звернення жителів міста стосувались земельних, соціально-побутових питань та працевлаштування. На усі запитання заявникам надано чіткі відповіді.

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту