Чортків online

Вперше у Чорткові відбувся Туристичний форум Тернопілля

Цьогоріч місто Чортків вперше приймало гостей Туристичного форуму Тернопілля. Окрім нашого міста, захід проходив у Тернополі та Заліщиках. Мета форуму, організованого Тернопільською ОДА, – обмін досвідом та розвиток туристичної привабливості Тернопільського регіону.

До участі у форумі були запрошені представники державних органів, об’єднаних територіальних громад, місцевих органів самоврядування, навчальних закладів. У виступах розглядалися питання, які особливо є важливими для розвитку територій.

На початку форуму до присутніх із вітальним словом звернувся секретар Чортківської міської ради Ярослав Дзиндра, акцентуючи свою увагу на тому, що туризм є пріоритетним напрямком у роботі міської ради, адже Чортків має славну історію та багато пам’яток архітектури. «Бажаю всім плідної праці! – зазначив Ярослав Петрович. – Дякую, що завітали до нашого міста!»

У Чорткові зокрема, присутні мали змогу поспілкуватися на теми: «Подієвий туризм. Організація заходів: помилки і пошук партнерів». «Організація та створення власного туристичного бізнесу», «Джерела фінансування туристичних проектів».

Цікавими практичними розповідями присутніх вразили організатор відомого тернопільського фестивалю «Файне місто» Максим Черкашин та директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук.

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту