Чортків online

Порядок денний засідання постійної комісії

Порядок денний засідання постійної комісії

з питань містобудування, земельних відносин, екології та сталого розвитку міської ради

від ____________2018 р. до XLVII сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

 

  1. Про план роботи Чортківської міської ради на І півріччя 2019 року.
  2. Про присвоєння назви вулиці «Юрія Гагаріна бічна м. Чортків».
  3. Про скасування рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 10 жовтня 2018 року №266 «Про надання дозволу гр. Степанову Михайлу Дмитровичу на встановлення тимчасової споруди для господарських потреб, зберігання інвентарю та власного майна по вул. Чортківська, 15 в м. Чортків».
  4. Про затвердження Програми забезпечення розроблення (оновлення) містобудівної документації в місті Чорткові на 2019 рік.
  5. Про затвердження Програми ведення та створення технічного комплексу геоінформаційної системи та геопорталу містобудівного кадастру м. Чортків.
  6. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.
  8. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.
  9. Про надання дозволу Вітровій Наталії Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0550 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Незалежності, 58 в м. Чорткові.
  10. Про надання дозволу Свідніцькому Михайлу Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Ягільницька в м. Чорткові.
  11. Про надання дозволу Гевку Володимиру Євстахійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Ягільницька в м. Чорткові.
  12. Про надання дозволу Марциніву Юрію Якимовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0050 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарській в м. Чорткові.
  13. Про надання дозволу Жуку Володимиру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0056 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Фредеріка Шопена в м. Чорткові.
  14. Про надання дозволу Мудрику Юрію Андрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0086 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Незалежності,135-А, приміщення 14 в м. Чорткові.
  15. Про надання дозволу Білоусу Андрію Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га у власність для ведення садівництва по вул. Весняна в м. Чорткові.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та передачу у власність Вітіву Андрію Ігоровичу площею 0,0612 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Лісова,83 в м. Чорткові.
  17. Про надання дозволу Мерлавській Анжелі Павлівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1095 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (обслуговування нежитлової будівлі, складу )  по вул. Заводська,26-А в м. Чорткові.
  18. Про надання дозволу ПП «Будівельна компанія Сатурн» на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2966 га в оренду для будівництва і обслуговування багатоквартирного  житлового будинку по  вул. Незалежності,68-Є в м. Чорткові .
  19. Про надання дозволу Батрину Івану Павловичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0400 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Князя Володимира Великого,10-Г в м. Чорткові.
  20. Про надання дозволу ТзОВ «ТЕРА» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1, 8543 га в оренду для будівництва кварталу багатоповерхової забудови з об’єктами громадського призначення по вул. Вигнанська, 1 в м. Чорткові.
  21. Про надання дозволу Джурбій Парасковії Дмитрівні на розроблення проекту землеустрою (зміна цільового призначення) щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Вигнанська,1 в м. Чорткові
  22. Про надання дозволу Джурбій Іванні Іванівні на розроблення проекту землеустрою (зміна цільового призначення) щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0960 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Вигнанська,1 в м. Чорткові.
  23. Про надання дозволу Джурбій Парасковії Дмитрівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1020 га в оренду для будівництва кварталу багатоповерхової забудови з об’єктами громадського призначення по вул. Вигнанська,1 в м. Чорткові
  24. Про затвердження оціночної вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0124 га, що продається  Довгань Людмилі Миколаївні по вул. Монастирська, 2 Г в м. Чорткові.
  25. Про затвердження оціночної вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0300 га, що продається  Окіпному Ярославу Романовичу по вул. Богдана Хмельницького,14-А в м. Чорткові
  26. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території по вулиці Степана Бандери в м. Чорткові для індивідуального гаражного будівництва ( за заявами Капкан О.П., Мацишин М.Р.).
  27. Про доповнення до рішення міської ради від 21 червня 2018 р.  № 1106 « Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік» ( за зверненням начальника державної установи «Чортківська установа виконання покарань (№ 26)», головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна комунальна районна лікарня»).
  28. Про надання дозволу ТОВ «ГК Енергоперспектива» на укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,5379 га по вул. Білецька,2-В в м. Чорткові.
  29. Про надання дозволу ТзОВ «АМК ОІЛ» на укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,1538 га по вул. Богдана-Ігоря Антонича, 3 в м. Чорткові.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в постійне користування Міжшкільному навчально-виробничому комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів Чортківської районної ради Тернопільської області земельної ділянки, площею 0,4780 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул.Степана Бандери,69 в м.Чорткові.
  2. Про надання дозволу Управлінню культури, релігії та туризму Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Степана Бандери в м. Чорткові.
  3. Про затвердження комісійного акту Завгородній Наталії Миронівні щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0602 га по вул. Олекси Довбуша,10 в м. Чортків.
  4. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортків-дім» на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1290 га в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Богдана Лепкого, 1А в м. Чорткові.
  5. Про затвердження детального плану території під розміщення індустріального парку обмеженого вулицями Ягільницька та Об’їзна в м. Чорткові.
  6. Про затвердження детального плану частини території для розміщення сонячної електростанції, в межах вул. Ягільницька та вул. Об’їзна (на території західної промислової зони) в м. Чортків, Тернопільської області.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту