Чортків online

У міській раді провели чергові громадські слухання

Традиційно, для того, аби вислухати думку громадськості перед прийняттям важливих рішень, у міській раді відбулись громадські слухання.
Відповідно до норм законодавства, громадським слуханням передувало розпорядження Чортківського міського голови Володимира Шматька від 13 листопада 2018 року «Про організацію проведення громадських слухань».

На розгляд громадських слухань внесено два питання, а саме:

1) Про затвердження детального плану території під розміщення індустріального парку обмеженого вулицями Ягільницька та Об’їзна в м. Чорткові;

2) Про затвердження детального плану частини території для розміщення сонячної електростанції, в межах вул. Ягільницька та вул. Об’їзна (на території західної промислової зони) в м. Чортків, Тернопільської області.

У громадських слуханнях взяли участь депутат тернопільської обласної ради Любомир Білик, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, підприємці, громадські активісти, жителі міста.

Про суть затвердження плану території під розміщення індустріального парку парку обмеженого вулицями Ягільницька та Об’їзна в м. Чорткові розповіла у своєму виступі головний архітектор проекту Наталя Симоненко.

Опісля детальних обговорень питань, внесених на розгляд громадських слухань, жителі міста їх підтримали.

Міський голова Володимир Шматько зазначив, що проект представлених проектних планів буде винесений на засідання найближчої сесії міської ради.

Свою позицію щодо питань, внесених на розгляд громадських слухань, висловили усі охочі.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту