Чортків online

Привітання!

Шановні військовослужбовці військової частини А-1915, 44-ї окремої артилерійської бригади, ветерани війни та учасники АТО, воїни запасу, співробітники Чортківського об’єднаного міського військового комісаріату!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Збройних Сил України від імені громади міста Чорткова, колективу міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто!

Сьогодні складний етап для української армії, яка захищає незалежність і територіальну цілісність нашої країни від російського агресора. Українська армія щодня доводить, що може гідно виконувати покладені на неї функції і є національною гордістю й гарантом стабільності та безпеки України. Ті ж виклики, що постали перед Україною, дали нове покоління Героїв, які, проявляючи неабияку мужність, відвагу, жертовність та демонструючи незламність духу виборюють нашу свободу на Сході України.

Міць та сила української держави – у єдності та силі армії та народу!

Цього дня, схиливши голови, з молитвою згадуємо наших земляків Романа Ільяшенка, Романа Рущака, Руслана Коцюка, Дениса Громового, Ігора Штуника, Івана Сторчака й усіх, хто віддав своє життя в боротьбі за українську землю.

Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашого міста.

Дякую нашим землякам – жителям Чорткова і усім, хто нині несе військову службу в зоні АТО. Ваша стійкість, витримка та мужність гідна для наслідування прийдешнім поколінням.

Мирного неба, міцного здоров’я Вам та Вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові.
Щиро вірю, що наше світле і мирне майбутнє в надійних руках.

Божого благословення Вам і Вашим родинам!

Слава Україні! Героям Слава!

З глибокою повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту