Чортків online

Привітання!

Шановні депутати міської ради, члени виконавчого комітету, працівники органів місцевого самоврядування, чортківська громадо!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це знакове свято, яке відображає активну участь не тільки міської влади і депутатів, а й кожного жителя Чорткова у вирішенні важливих питань місцевого значення.

У кожного з нас є право та можливість реалізовувати та захищати свої інтереси. Зробити наше місто таким, як хоче бачити кожен із нас – зручним, сучасним та комфортним, можливо тільки за  умови злагодженої співпраці усіх гілок влади та громади міста. Адже відповідальність за долю рідного міста лежить на плечах кожного його жителя, зокрема, й органів місцевої влади.

Я, як міський голова завжди готовий підтримати практичні ідеї та ініціативи, що сприятимуть розвитку Чорткова.  Головне завдання місцевого самоврядування – на власному прикладі продемонструвати, як наводити лад не тільки у своєму будинку, а й у своєму місті в цілому!

Щиро дякую усім, хто щоденною працею, ініціативністю, професійністю, самовідданістю у роботі, вносить свій вагомий внесок у спільну справу – поліпшення добробуту наших жителів!

З нагоди свята висловлюю вдячність та сподівання на подальшу плідну співпрацю своїм колегам, працівникам органів місцевого самоврядування, усім, кому довірено представляти інтереси чортківської громади,  міцного здоров’я, щастя та непохитної віри у щасливе майбутнє.

Нехай це свято додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, порозуміння і єдності задля благополуччя Чорткова і України!

 

З глибокою повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту