Чортків online

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

У приміщенні РБК ім. К. Рубчакової відбувся урочистий захід, присвячений Дню місцевого самоврядування.

Із вітальним словом до працівників органів місцевого самоврядування міста Чорткова та Чортківського району звернулися міський голова Володимир Шматько, депутат обласної ради, директор Чортківського державного медичного коледжу Любомир Білик, заступник голови Чортківської районної ради Петро Пушкар, голова Чортківської РДА Оксана Чайчук.

«У день нашого професійного свята – День місцевого самоврядування – щиро вітаю сільських голів, голів ОТГ, керівництво району, і, звичайно, вітаю колектив міської ради й усім, хто працює разом з нами! – вітаючи присутніх, сказав Володимир Шматько. –  День місцевого самоврядування – це не просто професійне свято людей, які на різних посадах, чи то оплачуваних, чи на громадських засадах, творять село, місто, район та область.

Саме місцеве самоврядування під час Революції Гідності та буремних подій на сході країни втримало країну та першим стало на захист її кордонів.

Щиро дякую кожному з вас. Особлива вдячність моєму найкращому колективу. За три роки ми досягли успішних результатів. Дякую кожному депутатові, членові виконавчого комітету та працівникам комунальних служб міста. Звичайно, ми прагнемо більшого і не будемо зупинятись на досягнутому. Разом ми творимо та розбудовуємо рідний Чортків».

За розпорядженням Чортківського міського голови від 4 грудня 2018 року з нагоди Дня місцевого самоврядування за сумлінну і добросовісну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціально-економічного розвитку території міста Чорткова грамотами Чортківської міської ради відзначили кращих працівників міської ради, комунальних служб міста, депутатів та людей, які власною працею допомагають у творенні Чорткова.

Святковим концертом працівників міської ради привітали: солістка РБК ім. К. Рубчакової Людмила Майданик, ансамбль трубачів Джуринської районної комунальної дитячої музичної школи, вокальний дует Чотківського державного медичного коледжу та інші.

А далі подарунком для присутніх стала вистава «Як наші діди парубкували» від Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Шевченка.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту