Чортків online

У Чорткові побували експерти з Польщі

З метою реалізації проекту “Польський досвід для розробки Стратегічного плану розвитку м. Чорткова на 2019-2026 роки” відбувся візит  експертів з Польщі Мірослава Гебскі та Ельжбети Висоцької (гміна Солець-Куявський Куявсько-Поморське воєводство).

На зустрічі з робочою групою  було напрацьовано розділ  Моніторинг впровадження Стратегічного плану, як саме повинен відбуватись аналіз реалізації стратегії та хто буде відстежувати її виконання.

Також відбулися зустрічі  із депутатами міської ради та представниками бізнесу, на яких презентували напрацювання робочих груп з розробки Стратегічного плану розвитку та користі для міста від такого документа.

Польський експерт Мірослав Гебскі презентував працівникам міської ради роботу  Промислового парку та інкубатора розвитку на прикладі Сольця-Куявського.

Міський голова Володимир Шматько розповів експертам про особливості створення індустрального парку у Чорткові, звернувши увагу на найраціональніший саме для нашого міста поділ на окремі ділянки для інвесторів.

Міська рада щиро вдячна товариству “Розвитку Сольця Куявського”  за допомогу у реалізації проекту з написання Стратегічного плану розвитку м. Чорткова на 2019-2026 роки.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту