Чортків online

Із засідання виконкому

На черговому засіданні виконкому, яке провів міський голова Володимир Шматько, розглянуто 22 питання, включених до порядку денного.

Зокрема, члени виконкому заслухали звіт про роботу управління Центру надання адміністративних послуг.

Директор-адміністратор Центру Артур Шимків зазначив, що ЦНАП міста Чорткова надає 173 послуги (за переліком), значну частину яких становлять послуги структурних підрозділів міської ради, також суб’єкти звернень можуть отримати on-line 29 видів адміністративних послуг.

За звітний період працівниками ЦНАПу прийнято 12 120 звернень, надано 16 730 консультацій та 6 884 адміністративні послуги.

Артур Шимків повідомив про те, що шостого серпня п. р. відбулася урочиста церемонія підписання Меморандуму про співпрацю між Державним агентством з питань електронного урядування України, проектом EGOV4UKRAINE і 10 містами України стосовно пілотного впровадження програмного комплексу автоматизації центрів надання адміністративних послуг «Вулик».

ЦНАП міста Чорткова увійшов у 10-ку Центрів надання адміністративних послуг, котрі стали учасниками проекту. Інформаційна система «Вулик» підвищить доступність та якість адміністративних послуг, надаваних Цапами та забезпечить надійне зберігання й захист інформації.

Окрім цього, від 4 червня п. р. ЦНАП нашого міста є повноправним членом Всеукраїнської асоціації Цапів України, що дає можливість вивчення національного та міжнародного досвіду системи надання адмінпослуг.
Крім того, у рамках програми «U-LEAD з Європою» за грантові кошти передбачено забезпечення технічними засобами ЦНАПу. Однак умовою участі у Програмі є співфінансування з міського бюджету коштів на проведення реконструкції приміщення ЦНАПу.

Директор міського Центру надання адміністративних послуг Артур Шимків представив присутнім 3D-макет майбутнього ЦНАПу, згідно з котрим ця структура займатиме територію фойє міської ради та ще декілька кабінетів. У макеті передбачені рецепція, робочі місця для адміністраторів, екрани очікування, зони відпочинку, дитячий куточок, ліфт для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Для проведення ремонтних робіт з міського бюджету виділено 500 тисяч гривень.

Заслухавши та детально обговоривши інформацію директора-адміністратора Центру надання адміністративних послуг Артура Шимкова, члени виконавчого комітету вирішили взяти її до відома та рекомендувати проводити роботу щодо підвищення рівня поінформованості суб’єктів звернень про порядок надання адміністративних послуг.

Впродовж засідання членами виконкому присвоєно поштові адреси на житлові будинки, схвалено Програму сприяня оборонній і мобілізаційній готовності міста Чорткова на 2019-2020 роки та ін.

Розглянувши усі питання порядку денного, члени виконкому прийняли відповідні рішення.

Детальніше про ці та інші рішення читайте згодом.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту