Чортків online

Міська влада продовжує сприяти утворенню ОСББ

Члени виконкому розглянули клопотання начальника комунального підприємства «Чортків дім» Галини Олійник, щодо надання дозволу вищезазначеному комунальному підприємству на списання з балансу багатоквартирних будинків, що по вулицям Д. Січинського, 2 і Незалежності, 76.

З метою створення ОСББ, жителі зазначених будинків звернулись до начальника КП «Чортків дім» Галини Олійник з проханням зняти їх будинки з балансу й обслуговування та надали необхідний пакет документів.

Мешканці будинків, зокрема, зазначили, що важливим поштовхом до  створення ОСББ є позитивний досвід сусідніх багатоквартирних будинків, котрі раціонально використовують зібрані кошти для впровадження енергозберігаючих заходів на умовах спів фінансування з міського бюджету.

Міський голова Володимир Шматько:

«Моя позиція як міського голови залишається не змінною: жителі багатоквартирних будинків мають створювати ОСББ та бути добрими господарями свого житла.

Міська влада готова надавати фінансову допомогу для тих жителів багатоквартирних будинків, які утворили ОСББ. Цьому сприятиме діюча Програма підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Чорткова на 2018-2020 роки».

Детально обговоривши та вивчивши питання, члени виконавчого комітету надали дозвіл комунальному підприємству «Чортків дім» на списання з балансу цих багатоквартирних будинків.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту