Чортків online

Управління освіти, молоді та спорту інформує

18 грудня 2018 року на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар для заступників гімназій, ліцеїв, колегіумів області на тему: «Інноваційні засади роботи педагога з обдарованими учнями через призму освітньої реформи Нової української школи». Із вітальним словом до присутніх звернулася Когут Ольга Іванівна – заступник директора з науково-педагогічної, навчальної роботи та інформаційно-комунікаційних технологій, кандидат філологічних наук, доцент.


Учасники семінару мали змогу ознайомитися з освітою м.Чорткова, зокрема з досвідом роботи з даної проблеми Чортківської гімназії ім. М.Шашкевича. Весновська Надія Богданівна, заступник директора з НВР, розкрила питання: «Командна робота адміністрації та умотивований вчитель – шлях до покращення якості освіти та успіху закладу в цілому». На необхідності використання інтернет-ресурсів у самоосвіті вчителя в умовах інноваційної школи наголосила Чайковська Ірина Яківна, заступник з НМР. Цікаві тренінги щодо забезпечення психолого-педагогічного супроводу обдарованої дитини провела з учасниками семінару Рибачок Світлана Миколаївна, практичний психолог Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича. Із модернізацією виховної роботи в умовах впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для розвитку креативно-інтелектуальних здібностей учнів ознайомила Гриндула Тетяна Іванівна, заступник з виховної роботи. Великоборець Наталія Ігорівна, директор гімназії, довела, що інноваційне педагогічне середовище, командна робота вчителів, дітей та батьків – запорука формування обдарованої особистості. 


Учасники семінару були вражені креативністю, інноваційними підходами до вирішення даної проблеми в Чортківській гімназії ім. М.Шашкевича. Вони активно включалися в роботу під час тренінгів і за це були винагороджені невеличкими подаруночками від Святого Миколая.

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту