Чортків online

У Тернополі відбувся черговий обласний фестиваль «Повір у себе»

20 грудня у Тернополі відбувся XXIV обласний фестиваль творчості дітей з інвалідністю “Повір у себе”. Дійство проходило в приміщенні Концерт-холу ТРЦ “Подоляни”. У фестивалі взяли участь 400 дітей з інвалідністю з усієї Тернопільщини.

За сприяння центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Чортківської міської ради 15 дітей з інвалідністю з Чортківського комунального центру соціальної реабілітації “Дорога в життя” взяли участь у цьому фестивалі.

У рамках заходу проходили виставки творчих робіт, майстер-класи для дітей. Діти мали нагоду поспілкуватись та сфотографуватись з ростовими ляльками.

Чортків у святковій концертній програмі представляли учасниці центру Семчук Мар’яна та Чуйко Анастасія. В їх виконанні прозвучала пісня ” Мамо, ти молись”. Дівчатка були нагороджені дипломами та цінними подарунками. Всі учасники дійства отримали солодкі подарунки.

Організаторами заходу виступили Тернопільська обласна державна адміністрація, обласне відділення фонду соціального захисту інвалідів, обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які підготували для учасників свята багато різних цікавинок.

Цей захід вкотре показав, що дітям з інвалідністю варто вірити в себе і досягати успіхів. Окрилені та щасливі, з чудовим настроєм усі повернулись додому.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту