Чортків online

Із першого пленарного засідання 49 сесії міської ради

На першому пленарному засіданні 49-ої сесії міської ради, яке провів міський голова Володимир Шматько, розглянуто 38 питань порядку денного.

Головним питанням порядку денного стало затвердження бюджету на 2019 рік (детально про бюджет читайте згодом).

Також на цьому пленарному засіданні депутати заслухали звіт міського голови Володимира Шматька за рік діяльності. Після обговорення – вирішено взято звіт до відома.

Начальник відділу молоді і спорту управління освіти молоді і спорту Віктор Нагірний представив на розгляд депутатів Програму розвитку фізичної культури і спорту у місті Чорткові на 2019-2021 роки.

Програмою передбачено, зокрема, виплату стипендій та винагород провідним спортсменам-членам, кандидатам і резерву збірних команд області і України та їх тренерам. Розмір стипендій надалі визначить виконавчий комітет міської ради.

Депутати затвердили цю важливу програму. Ще одним важливим рішенням стало утворення Молодіжної Ради як консультативно-дорадчого, представницького органу з питань молодіжної політики.

Такий орган покликаний сприяти взаємодії міської ради та молоді міста Чорткова.

Наступним кроком мають стати перші установчі збори, на котрих буде обрано голову Молодіжної ради, заступника, секретаря, голів комісій та затверджено статут.

Відповідно до Положення про Молодіжну Раду при Чортківській міській раді увійти до складу Молодіжної ради можуть члени територіальної громади міста Чорткова віком від 14 до 23 років, які навчаються у навчальних закладах або є активними діячами міста.

На першому пленарному засіданні 49 сесії міської ради працювали 25 депутатів із 34 обраних.

Друге пленарне засідання 49 сесії міської ради заплановано на сьогодні, 27 грудня.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту