Чортків online

Із засідання 49 сесії міської ради

На ІІ пленарному засіданні 49 сесії Чортківської міської ради, яка продовжила свою роботу  27 грудня, депутати розглянули 10 питань внесених до порядку денного.На засіданні був присутній також народний депутат України Олег Барна.

Зокрема, затвердили Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Чорткова на 2019 рік.

Начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Світлана Черниш поінформувала присутніх про те, що метою Програми є забезпечення покращення життєдіяяльностіта благополуччя жителів міста шляхом вирішення стратегічних пріоритетів економічного та соціального розвитку на 2019 рік. А саме:

– покращення інвестиційного клімату з метою залучення інвестицій в розбудову економіки міста;

– створення нових виробництв на інноваційно-інвестиційній основі та відновлення роботи існуючих підприємств (де це доцільно), як однієї з основних передумов вирішення широкого спектру суспільних проблем;

– розбудова інфраструктури (дорожньої, соціальної, торгової, промислової тощо);

– відновлення культурної спадщини та формування на її основі туристичної галузі.

– подальша реконструкція житлово-комунального сектору міста.

Враховуючи результати динаміки та тенденцій соціально-економічного розвитку міста, а також оцінку ресурсного, в тому числі фінансового потенціалу, перелік інвестиційних проектів та перелік територіальних та галузевих цільових програм, що будуть реалізовуватися у 2019 році в Програмі, сформульовані ключові проблеми, що постають перед міською владою, визначені цілі та пріоритети розвитку міста Чорткова в 2019 році, шляхи та механізми їх реалізації.

Програма також містить основні прогнозні показники економічного і соціального розвитку на 2019 рік.

Також на цьому пленарному засіданні затвердили кандидатуру заступника міського голови. Заслухавши пропозицію міського голови Володимира Шматька, депутати затвердили кандидатуру Олега Недокуса на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

 

Детально обговоривши проекти рішень депутати внесли зміни в рішення міської ради від 12 грудня 2017 року № 894 «Про міський бюджет на 2018 рік», розглянули земельні питання та інше.

Після розгляду усіх питань порядку денного ІІ пленарне засідання 49 сесії  міської ради було закрите.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту