Чортків online

У Володимира Шматька відбувся прийом громадян

З метою розв’язання житлово-комунальних питань, проблем із працевлаштуванням, проханням про матеріальну допомогу до міського голови Володимира Шматька звернулися жителі міста.

Зокрема, чортківський піцайоло, який зайняв друге місце на Всеукраїнських змаганнях піцайол «Pizza Fest» у Львові 2018 року, Віталій Колошиць звернувся до очільника міста з пропозицією провести у Чорткові фестиваль піци у літню пору. Володимир Шматько погодився з такою думкою і пообіцяв прикласти усіх до проведення заходу.

Також до мера міста звернулась військовослужбовець-медик щодо працевлаштування за контрактом у 44-ту окрему артилерійську бригаду у Чорткові. Зазначимо, що цього року у нашому місті має запрацювати одна з військових частин цієї бригади. Міський голова пообіцяв своє сприяння, особливо, якщо це стосується людей, які мають бажання долучитися до захисту своєї країни.

Інші звернення жителів міста стосувалися виділення матеріальної допомоги на лікування, працевлаштування, а також житлово-комунальних питань. Кожен із заявників отримав чітку відповідь стосовно своєї проблеми чи пропозиції.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту