Чортків online

У міського голови Володимира Шматька відбувся прийом громадян

У понеділок, 4 лютого, чимало чортківчан прийшли на прийом до міського голови Володимира Шматька. У кожного причина своя – вирішення житлово-комунальних питань, проблем із працевлаштуванням, дехто просив про матеріальну допомогу тощо.

Сім’я, котра проживає у багатоквартирному будинку, що по вул. Залізнична, 90, звернулась до міського голови із проханням посприяти у вирішенні проблеми – у будинку час від часу затоплює підвал. Володимир Шматько вкотре запропонував створювати ОСББ та самим бути власниками своїх будинків, користуючись прийнятою міською радою «Програмою підтримки та стимулювання створення ОСББ у м. Чорткові на 2018-2020 роки». Окрім цього, дав доручення своєму заступнику Роману Тимофію з’їздити на місце та більш детально вивчити ситуацію.

Кілька жителів звернулись до міського голови із проханням допомогти у вирішенні питань із нарахуванням субсидій. Всі отримали кваліфіковані відповіді від заступника начальника управління соціального захисту населення, сім’ї та праці Ольги Ковальчук.

Декілька містян прийшли особисто подякувати Володимиру Шматьку за успішне вирішення їхніх проблем, із яким вони звертались до міського голови раніше.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту