Чортків online

ДОТРИМАННЯ ВИМОГ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ДОРОЖНІХ РОБІТ

          З метою ознайомлення із станом умов і безпеки праці, виконання    профілактичних заходів на підприємстві ДП «Тернопільський облавтодор» філія «Чортківський райавтодор» побували начальник Чортківського відділення управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області Л.Борова та страховий експерт з охорони праці В.Побуринний.           

 Питання удосконалення розвитку дорожнього господарства в Чортківському районі особливо гостро постає у контексті необхідності уже в короткостроковій перспективі забезпечити реконструкцію та експлуатацію діючих доріг, забезпечення безпеки перевезень пасажирів та вантажів через територію Чортківського району.

         З метою забезпечення ефективної профілактичної роботи страхувальнику надано консультативну,  методичну  та  інформаційну допомогу  у створенні та реалізації ефективної системи управління охороною праці на підприємстві, проведено моніторинг виконання заходів щодо усунення причин нещасного випадку, запропонованого комісією із розслідування нещасного випадку.

Цілковито безпечних та нешкідливих умов праці на підприємстві практично не існує. Реальним виробничим умовам притаманна, як правило, наявність шкідливих та небезпечних факторів, наслідком впливу чи дії яких є профзахворювання та травматизм. 

Знання та виконання працівниками  вимог нормативно-правових актів з охорони праці, безпечного поводження із засобами виробництва є дуже важливим і має неабияке значення для роботодавців, наголосив  страховий експерт з охорони праці В.Побуринний.

Сьогодні, коли більшість підприємств намагається оптимізувати виробничі витрати, не завжди приділяють належну увагу створенню безпечних і нешкідливих умов праці.

Важливою умовою успішної та ефективної спільної діяльності роботодавців Чортківського району та Чортківського відділення Фонду соціального страхування, спрямованої на профілактику виробничого травматизму та професійних захворювань є грамотна, системна співпраця  безпосередньо  зі  страхувальником. 

           Чортківське  відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області у діалозі із страхувальником виступає надійним  соціальним партнером,  використовує у своїй діяльності  кращий європейський досвід  стандартів  піклування про людину праці.            

 

Начальник Чортківського

відділення управління

виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування

України в Тернопільській області                              Л.В.Борова

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту