Чортків online

У Чорткові відбувся благодійний фестиваль «Love fest»

15 лютого у нічному клубі «PARK CLUB» вокально-хореографічна студія «Едельвейс», за підтримки Чортківської міської ради, організувала щорічний благодійний фестиваль «Love fest». Метою фестивалю став збір коштів на лікування двох онкохворих дітей.

Розважали присутніх учасники вокально-хореографічної студії «Едельвейс», місцеві таланти. Хедлайнером свята став поп-рок гурт «Фіолет», виступ котрого профінансований з бюджету Чортківської міської ради.

Завдяки реалізації квитків, а також коштам, котрі кидали у спеціальну скриньку безпосередньо на концерті, організаторам фестивалю та всім небайдужим вдалося зібрати 35 тис. 929 грн.

Проведення такого благодійного фестивалю вкотре показало готовність та бажання жителів нашого міста допомагати. Подібні заходи об’єднують людей, наповнюють їх серця турботою про інших.

Організатори благодійної акції висловлюють слова глибокої вдячності усім, хто долучився до цієї важливої благородної справи – допомоги дітям задля їх здоров’я та щастя.

Усі, хто не мав змоги відвідати захід, але бажає допомогти маленькій жительці нашого міста Анастасії Романюк (2 роки), яка потребує тривалого лікування за кордоном, і Віталію Логушу (6 років), жителю с. Базар, може переказати допомогу за реквізитами:

карта ПриватБанку: 5168757319305282 Романюк Тетяна Володимирівна,
карта ПриватБанку: 5168757381112798 Гуменюк Христина Віталіївна (мати Віталія Логуша).

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту