Чортків online

Голова ОДА Степан Барна відвідав Чортків

У четвер, 21 лютого, у рамках робочої поїздки побував у Чорткові голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

Очільник області разом із міським головою Володимиром Шматьком, депутатом обласної ради, директором ЧДМК Любомиром Біликом, головою РДА Оксаною Чайчук та головою райради Віктором Шепетою відвідали підприємство «Біллербек Україна, перо-пухова фабрика», завітали у Чортківський державний гуманітарно-педагогічний коледж ім. О.Барвінського, а також оглянули стан будівництва гуртожитку для військовослужбовців.

Генеральний директор «Біллербек Україна, перо-пухова фабрика» Олександр Федорейко провів для гостей ознайомлювальну екскурсію по підприємству. Головним принципом компанії є розробка продукції найвищої якості – всі вироби, які пропонує бренд, перевершують з точки зору якості будь-які аналоги. Дане підприємство служить своєрідною візитною карткою Чорткова, ще й, окрім того, є одним з найбільших наповнювачів міської казни, адже чесно сплачує податки.

Потім делегація завітала до чортківської кузні освітян – у державний гуманітарно-педагогічний коледж ім. О.Барвінського. Відрадно, що у день візиту очільника області весь світ відзначав Міжнародний день рідної мови. Тож Степану Барні випала нагода на мить знову відчути себе студентом та випробувати найсучасніше матеріально-технічне забезпечення коледжу.

Також делегація ознайомилась із станом будівництва гуртожитку для військовослужбовців, де старший військового містечка капітан Володимир Юськін розповів про вже виконаний об’єм роботи та темпи будівництва. З міського бюджету на будівництво гуртожитків  у 2018 році було виділено 500 тис. грн.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту