Чортків online

Проект порядку денного п’ятдесят другої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

  1. Про стан законності,  боротьби  зі злочинністю та охорони  громадського порядку  в  м. Чорткові  за  2018 рік.
  2. Про роботу Чортківської міської музичної школи  за 2018 рік.
  3. Про роботу Чортківського міського комунального закладу «Палац дітей та юнацтва» за 2018рік.
  4. Про виконання Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Чорткові за 2018 рік.

5.Про  поповнення  статутного  капіталу  комунального підприємства «Чортківське ВУВКГ».

  1. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів.

7.Про затвердження переліку спеціально відведених  місць для організації майданчиків для паркування транспортних засобів в місті Чорткові.

  1. Про співфінансування проекту “Реконструкція каналізаційної мережі по вул. Залізнична, Середня, Січових Стрільців, Шопена, Стрімка, Замкова мікрорайону «Залізничний» в   м. Чортків Тернопільської області”

9.Про співфінансування проекту “Реконструкція  біологічних очисних споруд продуктивністю 7000 м.куб/добу з виділенням 1-го пускового комплексу на 4000 м.куб/добу в м. Чорткові Тернопільської області”

10.Про затвердження Програми розвитку системи оповіщення та інформатизації цивільного захисту міста Чорткова на 2019-2022 роки.                                           

  1. Про затвердження проектно – кошторисної документації.

12.Про співфінансування проекту «Виготовлення енергоаудитів у Чортківських  ДНЗ №6 та ДНЗ №8».

13.Про звільнення від плати за теплопостачання та газ Товариства з обмеженою відповідальністю “БЕНЕФІТ ФУД».

14.Про затвердження  істотних умов енергосервісного договору.

 

15.Про  затвердження меморандумів   про  співробітництво.

16.Про затвердження параметрів громадського бюджету міста Чорткова на 2019 рік.

17.Про затвердження  Програми   підтримки  Державної установи «Чортківська установа  виконання покарань (№26)» на 2019-2020 роки.

18.Про затвердження Програми поповнення бібліотечних фондів на 2019 рік.  

19.Про затвердження  Програми мобілізації зусиль Чортківської  міської  ради, Чортківського управління  ГУ  ДФС у Тернопільській області по забезпеченню надходжень до міського бюджету на 2019-2021 роки.

 

20.Про внесення змін в рішення міської ради від 21 червня 2018 року №1104  «Про затвердження ставки туристичного збору на 2019 рік».

21.Про надання в оренду частини нежитлової будівлі комунальної власності територіальної громади  м.Чортків по вул. Тараса Шевченка,38.

  1. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальноїгромади міста Чорткова, які підлягають передачі в оренду у 2019 році.

23.Про  затвердження Положення про муніципальну варту.

24.Про затвердження  структури і чисельності апарату та виконавчих органів Чортківської міської  ради.

25.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 листопада 2015 року №19 «Про утворення виконавчого комітету міської ради та затвердження його складу».

 

  1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2018 рік.

27.Про внесення змін  і доповнень до рішення міської ради від 21 грудня 2018 року  №1355  «Про міський бюджет на 2019 рік».

28.Про   звільнення   гр. Тарас   І.С. від сплати коштів до міського бюджету

29.Про розгляд звернення замовника будівництва  щодо  зменшення  пайового  внеску в розвиток інженерно – транспортної   та  соціальної  інфраструктури міста Чорткова.

30.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території по вул. Богдана – Ігоря Антонича в м. Чорткові для будівництва притулку для тварин.

31.Про внесення змін до детального плану території для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Залізничній  в м. Чорткові.

32.Про доповнення рішення міської ради  від 21 червня 2018 р.  № 1106 «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік» (за зверненням  Тернопільського обласного центру з гідрометеорології;  Комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна комунальна районна лікарня» Чортківської районної ради;  Чортківського міжрайонного управління водного господарства, Чортківської МДВЛ).

33.Про надання дозволу Чортківській міській раді на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки по вул. Копичинецька в м. Чорткові.

  1. 34. Про надання дозволу Чортківській міській раді на складання технічної документації з інвентаризації земельної ділянки по вул.Середня в м. Чорткові (біля ЗОШ №6).

35.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

36.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.

37.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та передача їх у власність громадянам.

38.Про надання дозволу Гарбері Вірі Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0372 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Андрея Шептицького,10 в м. Чорткові.

39.Про надання дозволу Галанзовській Анні Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Монастирська,22, приміщення 28 в м. Чорткові.

40.Про надання дозволу ТОВ «ОС-НОВА»  на укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,5379 га по вул. Білецька,2-В в м. Чорткові.

41.Про надання дозволу Кузю Анатолію Васильовичу на укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,0827 га по вул. Незалежності,68-Л в м. Чорткові.

42.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 12.12.2006 р. по вул.Залізнична,87 в м. Чорткові, орендарем якої є Марчиха Володимир Миронович.

43.Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути,31-Б – Незалежності, 24А м. Чорткові.

44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) Бойко Михайлу Володимировичу площею 0,0892 га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового  будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури по вул. Степана Бандери,58-Г в м. Чорткові.

45.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу Царук Ірині Аркадіївні площею 0,1964 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул.Копичинецька,  33-Д  в м. Чорткові.

46.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1290 га та передачу в постійне користування комунальному підприємству «Чортків дім» для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Богдана Лепкого, 1А в м. Чорткові.

47.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки площею 2,1212га в постійне користування Чортківській дяківсько-катехитичній академії ім. Священномученика Григорія Хомишина Бучацької єпархії Української Греко-Католицької Церкви для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Монастирська, 2 в м. Чорткові.

48.Про затвердження комісійного акту Чортківському комунальному підприємству « Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради щодо непорушення межі земельної ділянки площею 1, 7893  га по вул. Степана Бандери,60-Є в м. Чортків (насосна станція «Хлораторна»).

49.Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 11.12.2018 р. №1307 «Про надання дозволу Марциніву Юрію Якимовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0050 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарській в м. Чорткові» в частині уточнення площі земельної ділянки.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту