Чортків online

Із наради з комунальниками

Міський голова Чорткова Володимир Шматько провів нараду із керівниками всіх комунальних підприємств міста, а також заступником міського голови Олегом Недокусом та начальником відділу житлово-комунального господарства та інфраструктури Василем Войціховським.

 Міський голова подякував керівникам комунальних підприємств за плідну працю, закцентувавши на важливості роботи їхніх колективів у передвеликодній період, зокрема на проведенні благоустрою, дотриманні чистоти у місті.

Володимир Петрович наголосив на важливості налагодження співпраці із головами ОСББ шляхом організації зустрічей з метою популяризації програм підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, котрі впроваджує міська рада.

Окрім того, мер запропонував розробити концепцію конкурсу на краще ОСББ у декількох номінаціях. Для прикладу – найкраще ОСББ по облаштуванні відпочинкової зони, найкраще облаштований майданчик для вивезення сміття тощо. Буде створена конкурсна комісія, до складу якої увійдуть громадські активісти, журналісти і т.д., котра обиратиме переможців.

Володимир Шматько доручив керівникам комунальних підприємств до Великодніх свят встановити у Чорткові ще 150 сміттєвих урн, а особливу увагу приділити району автовокзалу, Залізничному мікрорайону та центру міста. Йшлося також про проведення вуличного освітлення у місті, зокрема на прибудинкових територіях.

На завершення, міський голова зініціював акцію щодо посадки дерев, поставивши амбітну, але цілком реальну планку – силами всіх комунальних служб, а також колективу міської ради навесні висадити до тисячі дерев по всьому місту.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту