Чортків online

У Володимира Шматька відбувся прийом громадян

З метою розв’язання житлово-комунальних, земельних питань, проблем із працевлаштуванням до міського голови Володимира Шматька звернулися жителі міста.

Зокрема, мешканка будинку, що знаходиться на вулиці Броварова, 48, попросила замінити стару дерев’яну електроопору, яка є небезпечною для її будинку. Міський голова зазначив, що заміна електроопор є завданням РЕМу, проте пообіцяв посприяти у вирішенні цієї проблеми.

Жителі вулиці 16 Липня звернулися до Володимира Шматька із проханням встановити дитячий майданчик на цій вулиці, а також із проблемою бродячих собак. Володимир Петрович зазначив, що майданчик на цій вулиці або на сусідній запланують, а що стосується бродячих собак – то ситуація безвихідна, адже в Україні немає закону, який б регулював діяльність щодо безпритульних тварин.

Інші звернення жителів міста стосувалися порушення добросусідських відносин, виділення матеріальної допомоги та працевлаштування.

Мер міста уважно вислухав кожного заявника та доручив керівникам відповідних структурних підрозділів всебічно сприяти у їх вирішенні.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту