Чортків online

Чортківська лікарня активно розвивається завдяки допомозі і підтримці міської ради

Технічне оснащення, ремонти палати та лабораторії, освітлення території – це лише незначна частина того, що міська рада зробила для Чортківської районної лікарні тогоріч, і продовжує робити досі.

Головний лікар Чортківської ЦКРЛ Роман Чортківський розповів, наскільки важливою та цінною є підтримка лікарні зі сторони міської влади. «Районна лікарня фінансується із державного бюджету, але цих коштів постійно недостатньо, – каже Роман Володимирович. – Тож без дотацій із міського та районного бюджетів повноцінне функціонування лікарні неможливе. Ми дуже вдячні міській владі за таку потрібну, а головне постійну підтримку».

«Зокрема, минулого року за кошти міста нам заасфальтували та обгородили подвір’я пологового будинку, який зараз є одним з найкращих в області», – розповідає далі головний лікар. Варто зазначити, що у попередньому році за гроші міського бюджету (1 млн 488 тис. грн) здійснили капітальний ремонт дороги по вул. Лепкого, котра власне веде до пологового.

Також у 2018 році із міської казни витратили 417 тисяч гривень на придбання комп’ютерів для лікарні. Як пояснив головний лікар, комп’ютеризація закладу – проблема номер один, бо цей процес необхідно завершити задля підписання угоди із Національною службою здоров’я України.

Ще 128 тисяч гривень міська рада виділила на ремонт бактеріологічної лабораторії, наразі роботи майже завершені.

«Міський голова, як і обіцяв, виділив кошти (200 тисяч) на ремонт палати для учасників АТО (на фото), що у приймально-діагностичному відділенні», – також розповів Роман Чортківський.

 

Окрім того, нещодавно чортківські комунальники освітили територію лікарні по вул. Пігути.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту