Чортків online

Із чергового прийому громадян у міського голови

З метою розв’язання житлово-комунальних питань, проблем із працевлаштуванням, проханням про матеріальну допомогу до міського голови Володимира Шматька звернулися жителі міста.

Зокрема, мешканці будинку, що по вулиці Коротка, 1, звернулись до міського голови з питанням можливості співфінансування з міського бюджету капітального ремонту даху. Жителі зазначили, що необхідна частина суми, яка потрібна від мешканців, є вже на рахунку їх ОСББ. Володимир Шматько сказав, що відповідно до Програми підтримки та стимулювання створення ОСББ у місті Чорткові на 2018-2020 роки можна отримати таке співфінансування. Далі – необхідно подавати пакет документів до відповідного відділу міської ради.

Житель вулиці О. Гончара, 23А звернувся до очільника міста із проханням вирішити проблему із підтопленням будинку. Причиною є невідповідна система каналізації у центральній частині міста. Володимир Петрович зазначив, що проблему із каналізуванням центру намагатимуться вирішити якнайшвидше, попередньо вирішивши яким способом.

Жителі вулиці Ф. Шопена звернулися до міського голови із проблемою сусідських міжусобиць, що стосуються меж земельних ділянок. Володимир Шматько дав доручення начальнику відділу державного архітектурно-будівельного контролю Андрію Філіпу проконтролювати цю ситуацію та прийняти відповідне рішення.

Зі схожою проблемою звернулася мешканка будинку, що за адресою: вул. Подільська, 4. Власники квартир у цьому будинку не мажуть дійти згоди щодо розподілу підвальних приміщень. Міський голова порекомендував у цьому випадку звертатися до суду.

Інші звернення громадян стосувались питань працевлаштування, виділення матеріальної допомоги, а також спалювання дерев. Кожен із заявників отримав чітку відповідь стосовно своєї проблеми чи пропозиції.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту