Чортків online

Колектив міської ради наводив порядок у парку «Моклеків»

У п’ятницю, 15 березня, напередодні дня комунальника колектив Чортківської міської ради організував толоку, почавши розчистку території майбутнього парку «Моклеків», що на вул. Білецькій.

Завдяки плідній спільній праці більше сотні працівників міської ради, а також колективам комунальних служб міста парк поволі ставав справжнім парком – прибрали сміття, розчистили територію від сухих та непотрібних дерев та кущів, спалили гілля.

Майбутня відпочинкова зона знаходиться поблизу села Біла і займає площу близько 3 га. Невдовзі територію планують освітити, облаштувати зони відпочинку та зони барбекю, створити умови для безпечного купання у р. Серет, а також майданчик для гри у волейбол.

Міський голова Володимир Шматько зазначив: «Тут повинна бути територія для відпочинку чортківчан і гостей нашого міста. У жодному разі – торгові центри чи приватні садиби. Виключно зона для дозвілля містян».

Для подальшого обладнання парку, звичайн

о, потрібні чималі кошти. Тому на даний момент здійснюється активний пошук грантів та програм, за кошти яких вдасться реалізувати заплановане.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту