Чортків online

У Чорткові гостювала польська делегація

14-15 березня у Чорткові із робочим візитом перебувала польська делегація із міста Устшикі-Дольне (адміністративний центр Бещадського повіту Підкарпатського воєводства). Із Польщі прибув бургомістр Бартош Ромович, начальник управління з питань зовнішніх заходів – Малгожата Гаделла, референт з придбання зовнішніх ресурсів – Магдалена Флорович та радник бургомістра – Карол Леонард.

На зустрічі із міським головою Чорткова Володимиром Шматьком та його заступником Романом Тимофієм представники делегації обговорювали питання, які стосуються налагодження партнерських стосунків між містами та написання спільних проектів у трьох напрямах:

– сталий економічний розвиток;
– якісне водопостачання;
– розвиток туризму.

Учасники делегації, знайомлячись із містом, побували на Чортківській філії «СЕ Борднетце-Україна», на перо-пуховій фабриці «Billerbeck» та на очисних спорудах. Для бургомістра Устшикі-Дольне та його команди організували екскурсію історичною частиною міста. Польські колеги побачили Домініканський костел, прогулялися головними вулицями міста, відвідали основні культурні пам’ятки Чорткова.

У п’ятницю, 15 березня, бургомістр та його команда, спільно із представниками міської ради та комунальниками долучились до челенджу «Прибираймо місто і садимо дерева у Чорткові – разом», висадивши перших 320 дерев у парку «Моклеків».

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту