Чортків online

ПРОВЕДЕННЯ РОБІТ ІЗ БЛАГОУСТРОЮ ІЗ ДОТРИМАННЯМ ВИМОГ БЕЗПЕКИ

Страховий експерт з охорони праці В.Побуринний з метою забезпечення поліпшення організації управління охороною праці побував у комунальному підприємстві «Чортківський комбінат комунальних підприємств». Метою відвідування є надання методичної допомоги щодо зниження страхових ризиків, контроль виконання профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням.

КП «Чортківський ККП» забезпечує благоустрій території міста Чорткова та його повсякденно-поточне утримання, що являється одним з основних завдань житлово-соціальної сфери  господарства міста  Чорткова.   

           Підприємство реалізує політику органу місцевого самоврядування, виконує головні функції із поточного утримання та розвитку існуючих об’єктів комунального благоустрою, що водять до комунальної власності міста і належать його територіальній громаді.

           Під час проведеної наради із керівниками структурних підрозділів підприємства  обговорено питання  дотримання застрахованими особами режиму, визначеного лікарем на період тимчасової  працездатності, здійснення контролю обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності, порядку отримання відновлювального лікування в реабілітаційних відділеннях санітарно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України.

         Страховим експертом звернуто увагу на дотримання вимог безпеки працівниками під час проведення весняного благоустрою території міста з метою уникнення  нещасних випадків і загроз для здоров’я  та життя працівників.   

          Особливу увагу роботодавця звернено на допуск до виконання робіт з підвищеною небезпекою, проходженні медоглядів, проведенні інструктажів з питань охорони праці, застосуванні спецодягу та проведенні робіт відповідно до Правил безпеки і виробничої санітарії під час прибирання міських територій.          

          Крім того, роботодавця проінформовано про внесення змін до деяких нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: про зміни до порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

          Окремо, керівництву наголошено на необхідності проведення спеціального навчання і перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб і працівників, безпосередньо зайнятих на роботах з підвищеною небезпекою.

            Прийнято рішення здійснювати постійний контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об’єктах підприємства,  забезпечити моніторинг щодо дотримання посадовими особами та виконанням працівниками підприємства вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці під час організації та виконання робіт підвищеної небезпеки.  Безпечні умови праці, функціонування системи управління охороною праці на підприємстві –  це запорука його успішного економічного розвитку,  цим гаслом у своїй роботі керуються працівники Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області.

 

Л.Борова, начальник Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області.

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту