Чортків online

Про чергове засідання виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради, яке провів міський голова Володимир Шматько.

Члени виконавчого комітету затвердили перелік пільгових категорій населення для передачі індивідуальних контейнерів для збору сміття. Безкоштовно отримати контейнер зможуть такі пільгові категорії містян:

 

Також розпорядженням міського голови буде утворена комісія з розгляду питань передачі індивідуальних контейнерів для збору ТВП жителям міста, які не мають фінансової спроможності придбати бак за власні кошти. Аби претендувати на отримання безкоштовного контейнера, слід звернутись із відповідною заявою до міської ради. Комісія кожен випадок розглядатиме окремо.

Як повідомлялося раніше, кожен власник приватного будинку повинен закупити особистий бак для сміття, який знаходитиметься у нього на подвір’ї. Пілотним районом обрали приватний сектор поруч з «Околицею», що налічує 330 дворів.

Вартість одного бака варіюється від 700 до 1000 грн. Оскільки придбати контейнер за таку суму можуть собі дозволити не всі, у рамках Програми «Поводження з ТВП на території м. Чорткова на 2018-2020 рр.» міська рада через систему державних закупівель «ProZorro» закупила 100 сміттєвих контейнерів за 63 495 грн для пільгових категорій населення.

Члени виконавчого комітету затвердили тариф на послугу з користування модульною громадською вбиральнею, яку встановили поблизу військкомату. Вартість одноразового користування вбиральнею становитиме 5 грн. Нагадаємо, що даний туалет пристосований для людей з інвалідністю, з пісуаром, умивальником, дзеркалом, електросушками для рук і навіть пеленальним столиком.

Було розглянуто питання про визначення управителя багатоквартирних будинків міста Чорткова, в яких не створено ОСББ та не обрано управителя. За результатами конкурсу, управителем для 31 багатоквартирного будинку стало ТзОВ  «ЗахідКомСервіс» з м. Тернопіль. Тепер вони займатимуться благоустроєм будинків, які раніше обслуговувалися комунальним підприємством «Чортків дім». Тариф за надавані послуги у «ЗахідКомСервіс» та «Чортків дім» – однаковий.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту