Чортків online

10 квітня свій 33-й День народження відзначає Чортківський міський голова Володимир ШМАТЬКО

Шановний Володимире Петровичу!

Від імені колективу Чортківської міської ради, її депутатського корпусу, виконавчого комітету та громади міста прийміть щирі вітання, сповнені шани і поваги, з нагоди Вашого дня народження!

Ви серцем вболіваєте за зміни, спрямовані на становлення добробуту чортківчан, відчуваєте, наскільки сьогодні, в період постійних реформ, люди потребують допомоги з боку влади, знаєте, як вийти зі складної ситуації, врахувавши всі можливі ризики.

Робота з людьми – це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі міста – відповідально особливо. Це вимагає високих організаторських здібностей, вміння згуртовувати людей, енергії і самовіддачі. Адже щодня доводиться вирішувати безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу.

Завдяки Вашому управлінському досвіду та Вашій наполегливості Чортків розквітає і стає комфортним містом, але попереду – великі перспективи. Впевнені, Вашого ентузіазму, професіоналізму, послідовності та сил вистачить для втілення в життя найбільш масштабних планів. Адже у Вас є розуміння і підтримка Ваших виборців – жителів міста, є надійний колектив однодумців і величезне бажання працювати на благо Чорткова.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, миру, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег. Нехай доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

З повагою – колектив Чортківської міської ради, її депутатський корпус, виконавчий комітет та громада міста

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту