Чортків online

Теплопостачання в навчальних закладах Чорткова відновлять

У зв’язку з пониженням середньодобової температури повітря 12 квітня  Чортківський міський голова Володимир Шматько видав розпорядження «Про відновлення опалювального сезону 2018-2019 року у місті Чорткові».

З 15 квітня працівниками КП «Тернопільтеплокомуненерго» було відновлено теплопостачання в дошкільних навчальних закладах №3, №5, №7, №9 та в ЗОШ І-ІІІ ступенів №5; Управлінням освіти, молоді та спорту – в  дошкільних навчальних закладах №1, №6, №8, ЗОШ І-ІІІ ступенів №6. З технічних обставин відновлення опалювального сезону в Чортківській  СШІ №3 спортивного профілю І-ІІІ ступенів ім. Р. Ільяшенка розпочалося 16 квітня.

В рамках перевірки стану температурного режиму заступники міського голови Роман Тимофій та Олег Недокус разом з інженером Управління освіти, молоді та спорту Іваном Віблеєм здійснили об’їзд  навчальних закладів міста.

 Ними було виявлено, що середня температура у всіх дошкільних навчальних закладах Чорткова відповідає санітарним нормам. У групових осередках вона становить +19 – 23°C, у залах для занять музикою та фізичною культурою – +18 – 19°C. Завідувач дошкільного навчального закладу №8 «Ромашка» Людмила Кав’юк зауважила, що температура повітря в садочку є комфортною для вихованців і працівників та відповідає встановленим нормам. 

Середній показник температурного режиму у класних кімнатах загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №5 та №6 становить  +17 – 18° C, що цілком задовільно для перебування учнів у навчальному закладі.

На жаль, з технічним причин  КП «Тернопільтеплокомуненерго» не змогло відновити опалювальний сезон в Чортківській гімназії ім. М. Шашкевича, Чортківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та №7. При об’їзді було виявлено, що середня температура в даних навчальних приміщеннях становить +14 – 16° C.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту