Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

19 квітня 2019 року

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету № 231 від 29 серпня 2018 року «Про встановлення вартості харчування для дітей пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти міста Чорткова».

 

  1. Про надання дозволу на списання основних засобів.

 

  1. Про затвердження звіту та експертного висновку незалежної оцінки фундаментів (площею 13,6 кв.м.) в м. Чортків по вул. Богдана Хмельницького.

 

  1. Про погодження (відмову у погодженні) місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг.

 

  1. Про надання дозволу на проведення Великоднього хенд – мейд ярмарку виробів ручної роботи на території площі Героїв Євромайдану.

 

  1. Про надання дозволу ТОВ « Редакція газети «Голос народу» на встановлення на потенційно небезпечних об’єктах у місті Чорткові, відповідних табличок.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу Кушніренку Віктору Дмитровичу на розміщення зовнішньої реклами – білбордів.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Тимчаль Руслані Володимирівні на встановлення літніх майданчиків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні)  дозволу ФОП Гонському Михайлу Дмитровичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Степана Бандери в м. Чорткові.

 

  1. Про надання (відмову у наданні)  дозволу ФОП Тичковському Ярославу Івановичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Тараса Шевченка, 16 в м. Чорткові.

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 13 лютого 2019 №32 «Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул.. Олеся Гончара,23 м. Чортків. Власник – Козюк Марія Степанівна.

 

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Устима Кармелюка,7 м. Чортків. Власник – Німець Яромир Ігорович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Устима Кармелюка,7 м. Чортків. Власник – Німець Яромир Ігорович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Івана Пулюя,24 м. Чортків. Власник – Притула Петро Михайлович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Івана Пулюя,24А, м. Чортків. Власник – Притула Петро Михайлович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на кімнату №1 квартири №7 по вул.Незалежності,59, м. Чортків. Власник – Стець Галина Мирославівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на кімнату №2 квартири №7 по вул. Незалежності,59, м. Чортків. Власник- Галкіна Світлана Мар’янівна, Галкін Олександр Миколайович.

 

  1. Про надання дозволу КП « Парковий культурно-спортивний комплекс» на видалення зелених насаджень в м. Чортків (територія парку ім. І.Франка).

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Монастирська в

         м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортків дім» на списання з балансу будинку №13 по вул. Дениса Січинського.

 

  1. Про затвердження тарифу на послуги з вивезення великогабаритних відходів у місті Чорткові.

 

  1. Про коригування тарифу на послуги із знешкодження твердих побутових відходів у місті Чорткові.

 

  1. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно в місті Чорткові по вул. Мельничука,12.

 

  1. Про затвердження інструкції з діловодства у Чортківській міській раді.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту