Чортків online

ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ

ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ        

 

В житті кожної дитини є миттєвості, які вона хоче відобразити в своїй уяві чи на малюнку: навколишній світ, оточуючі предмети, близьких і дорогих людей, барвисті спогади про відпочинок та інше. 

         З нагоди відзначення 28 квітня 2019 року Дня охорони праці в Україні під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці» гуманітарним відділом Заводської селищної ради спільно з Чортківським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області було проведено конкурс дитячого малюнка для учнів загальноосвітніх навчальних закладів Заводської ОТГ під гаслом :  «Охорона праці очима дітей».

          Головна мета конкурсу полягає не тільки у визначенні кращих малюнків, а й у формуванні культури безпеки праці майбутнього працівника, його відповідального ставлення до виконання покладених завдань, усвідомлення  своєї ролі у забезпеченні безпечних умов праці в майбутньому.

         Своїми творами юні художники закликають дорослих серйозно ставитися до безпеки на робочих місцях і дбати про своє здоров’я та здоров’я  оточуючих людей.  Як знаки оклику, малюнки стверджують: щастя там, де діти впевнені, що дочекаються батьків з роботи.

         23  квітня 2019 року у Заводській ЗОШ I-III ступенів Заводської селищної ради  відбулось  нагородження переможців конкурсу.

         Грамоти  переможців у трьох вікових групах отримали :

  1. Василик Аліна – 1 місце у  1 групі.
  2. Кука Володимир – 2 місце у 1 групі.
  3. Мерена Матвій – 2 місце у 1 групі.
  4. Геба Вероніка – 3 місце у 1 групі.

 

  1. Копистинський Максим – 1 місце у 2 групі.
  2. Мерена Вікторія – 2 місце у 2 групі.
  3. Гонтарук Марта – 2 місце у 2 групі.
  4. Анферов Олександр – 3 місце  у 2 групі.
  5. Гонтарук Марта –  3 місце у 2 групі.
  6. Шпаковська Сабіна – 1 місце у 3 групі.
  7. Плішка Олеся – 3 місце у 3 групі (Угринська ЗОШ).

 

       Подяки за активну участь у конкурсі отримали:

1.Дудяк Софія.

2.Плішка Олеся (Угринська ЗОШ).

3.Слободян Катерина.

4.Пригар Катерина.

5.Гонтарук Марта.

6.Папінко Юлія.

7.Царук Віталій.

8.Кульчицька Аліна.

9.Поповська Ірина.

10.Білецька Софія.

11.Ліщинська Вікторія.

12.Вакула Катерина.

13.Гринів Діана.

 

   У проведенні конкурсу активну участь взяли в.о. начальника гуманітарного відділу Заводської селищної ради  І.Петрик, заступник директора Заводської ЗОШ I-III ступенів О.Ріба., дирекція та педагогічні працівники закладів освіти.    

         Основними завданнями конкурсу є  привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці, формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя.

         Під час проведення навчально-виховного процесу увага дітей та молоді  акцентується  як до майбутніх працівників, які повинні оцінювати  виробничі  небезпеки  та  ризики, що  супроводжують трудову діяльність дорослих.

          Проведений захід  активізує творчий  потенціал дітей і молоді, дає поштовх до розвитку дитячої творчості,  виявленні та підтримці талановитої молоді.

          Чортківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області співпрацює із страхувальниками, об’єднаними територіальними громадами, навчальними закладами, з усіма небайдужими у вирішенні питань у сфері охорони праці та вихованні молоді в Україні .

 

 

В.Побуринний. Страховий експерт з охорони праці Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області.

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту