Чортків online

Працівники міської ради подякували волонтеру Корпусу Миру Шейну Селстрому за співпрацю

Протягом двох років у Чорткові перебував волонтер Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки Шейн Селстром. Впродовж 2017-2019 років він проводив та брав участь у семінарах на тему написання грантових проектів та стимулювання стратегічного розвитку нашого міста, проводив інтерактивні семінари для студентів та учнів, співпрацював з Чортківським районним центром зайнятості, двічі на тиждень зустрічався з працівниками міської ради з метою покращення рівня знань англійської мови та інше. За цей час Шейн встиг вивчити українську мову, завести друзів та ближче познайомитися із українською культурою.

«Від імені всього колективу міської ради дякую за плідну співпрацю у сфері розвитку міста. Сподіваюсь, що нашому спілкуванню не завадять кордони та тисячі кілометрів, радо чекаємо тебе в гості ще не один раз. Сподіваюся, що в пам’яті про наше місто залишилося лише хороші моменти», – підкреслив міський голова.

На згадку про Україну та про Чортків очільник міста Володимир Шматько вручив волонтеру подяку від імені міського голови, подарував пам’ятні сувеніри та головний атрибут кожного українця – вишиванку.

«Мені дуже сподобалося ваше місто. Чортків – місто можливостей, воно має потенціал для розвитку і його чекає велике майбутнє. Хотілося би ще залишитися в Україні, та я мушу повертатися у рідний Техас до родини», – зауважив Шейн.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту