Чортків online

У Чорткові відзначили День пам’яті та примирення

Сьогодні, 8 травня, на центральному кладовищі Чорткова відбулися урочисті заходи та поминальна панахида, присвячені Дню пам’яті та примирення, Дню перемоги українського народу над нацизмом у Другій світовій війні та 75-й річниці вигнання нацистів з України. Захід розпочався з урочистої ходи центральною вулицею міста – Степана Бандери.

Процесія за участю заступників міського голови Романа Тимофія та Олега Недокуса, представників міської, районної влади, духовенства, військовослужбовців, представників трудових колективів установ та організацій, громадськості міста рушили до пам’ятника загиблим воїнам у Другій світовій війні.

У багатьох на верхньому одязі була символіка Дня пам’яті та примирення, котру напередодні у сесійній залі міської ради виготовляли учні шкіл Чорткова.

Всечесні отці відслужили поминальну панахиду за загиблими воїнами, жертвами війни, героями АТО. Завершився захід покладанням гірлянди слави, квітів та поминальних свічок до пам’ятників загиблим воїнам у Другій світовій війні, учасникам УПА, Січових Стрільців та полеглого героя АТО Романа Ільяшенка.

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту