Чортків online

У парку ім. І.Франка з’явились нові тренажери!

Триває реалізація проектів-переможців минулорічного Громадського бюджету. Сьогодні, 10 травня, працівники КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» розпочали встановлення дитячого спортивного майданчика «Рух – життя», проект якого подав Володимир Скалій. За ідею п. Володимира проголосувало найбільше чортківчани – 626. Бюджет проекту – 68060 грн.

Завдяки активному голосуванню мешканців міста, у парку культури та відпочинку ім. І.Франка з’явилось ще 7 нових якісних тренажерів фірми «Inter Atletika», котрі підходять як для дітей, так і для дорослих. До вже існуючих тренажерів додались: подвійна гойдалка, гойдалка-балансир, хос-райдер, гребний тренажер, тренажер для м’язів пресу, мінікомплекс – бруси та турнік, карусель.

Нагадаємо, зараз триває голосування за проекти Громадського бюджету – 2019! Цьогоріч у конкурсі беруть участь 17 проектів. Ознайомитись із ними детально можливо за посиланням: https://chortkiv-budget.e-dem.in.ua/#/projects

Проголосували за два проекти, котрі вам найбільше сподобались, можна трьома способами:

– в електронному вигляді на спеціалізованому інтернет-ресурсі https://chortkiv-budget.e-dem.in.ua/#/

– у паперовому вигляді з паспортом – в приміщенні міської ради (18 кабінет), в будні дні з 8.00 – 17.15.

– у цьому році з’явилася додаткова можливість для голосування. Відтепер можна буде віддати свій голос за проект у терміналі ПриватБанку. Для цього необхідно мати картку, або використати номер телефону, «прив’язаний» до картки банку. В переліку сервісів буде кнопка «Голосування за проекти», після натискання відкриється перелік доступних проектів. Можна заходити на кожен з них і читати короткий опис. На цій же сторінці є кнопка «Проголосувати».

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту