Чортків online

.

У зв’язку з потребою в укомплектуванні вільних посад заступника начальника відділення, операторів поштового зв’язку  у Чортківському  відділенні ТД АТ «Укрпошта» фахівцями Чортківської районної філії Тернопільського центру зайнятості організовано і проведено  13 травня міні-ярмарок  вакансій  , на якій було запрошено осіб, які шукають роботу, безробітних.

Заступник директора з розвитку мережі ТД АТ «Укрпошта» Тамара Оксюта розповіла про  Укрпошту, яка прагне постійно підвищувати якість послуг, розробляє унікальні продукти, ознайомила з вимогами до працівників (вища , базова вища освіта, можлива професійно-технічна  освіта відповідного напрямку, уважність, знання ПК , бажання навчатись та працювати, комунікабельність) та з  умовами праці ( планується введення графіку роботи з 9.00 год  до 18.00 год або з 10.00 год  до 19.00 год в залежності від зміни, вихідний день-неділя та  ще один день в  тиждень, зарплата- від 6000 грн,  діє система заохочень). Крім вище зазначених вакансій  в Чортковському відділенні є вільне робоче місце листоноші.

Учасники заходу одержали відповіді на свої запитання. На закінчення зустрічі представник роботодавця  запросила осіб, які зацікавились можливістю працевлаштування, звертатись безпосередньо у поштове відділення до керівника або за контактним тел.0677334637

 

 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями            О.Яковлєва

 

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту