Чортків online

Відбулось чергове засідання сесії міської ради

Вчора, 23 травня, відбулось пленарне засідання чергової 60-ї сесії Чортківської міської ради, котре провів міський голова Володимир Шматько. На засідання прибуло 19 депутатів із 34 обраних.

З метою реалізації проекту «Партнерство між міською та сільськими територіальними громадами як ефективний інструмент місцевого розвитку», який реалізується Інститутом громадянського суспільства за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», депутатський корпус розглянув та затвердив низку меморандумів про партнерство та співробітництво, зокрема:
– Меморандум про партнерство територіальних громад Чортковом та Заводською ОТГ; 
– Меморандум про співробітництво Чортківської міської, Заводської селищної об’єднаної територіальних громад з Інститутом громадянського суспільства;
– Меморандум про співробітництво між Чортківською міською радою та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа».

Також депутати відповідно до Програми надання адресної грошової допомоги громадянам м. Чорткова на 2017-2019 роки прийняли рішення надати грошову допомогу у розмірі 150 тис. грн багатодітній матері-одиначці С.Сороці на придбання житла та 40 тис. грн М.Голобородьку на лікування його сина, котрому необхідна негайна дороговартісна операція.

Розглянувши клопотання начальника управління освіти, молоді та спорту Людмили Поліщук, з метою підвищення якості освіти та реалізації проекту «Нова українська школа», депутатський корпус погодив виділення коштів на придбання шкільного автобуса. Вартість автобуса, котрий слугуватиме для перевезення учнів та педагогічних працівників до закладів освіти і місць проживання, становить 1 млн 900 тис. грн. У випадку співфінансування зі сторони державного бюджету, місто готове профінансувати купівлю автобуса на 30% (570 тис. грн).

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту