Чортків online

У Чорткові вп’яте відбулись велоперегони «Чортківський перевал». Фоторепортаж

«Велоперегони, на які чекаєш цілий рік» – саме так організатори (велоклуб «Cadence» спільно з Чортківської міською радою) охарактеризували найвизначнішу спортивну подію травня – велоперегони «Чортківський перевал». Вже п’ятий рік поспіль десятки велосипедистів зі всієї України змагаються за звання найспритнішого.
 
Цьогоріч у велоперегонах взяли участь 63 велосипедисти, а географія змагань вражає: Тернопіль, Івано-Франківськ, Коломия, Надвірна, Запоріжжя, Калуш, Львів, Мукачево та декілька районних центрів області. Це й не дивно, адже перегони зі статусу регіонального давно перейшли до всеукраїнського.
 
Учасників розділили на чотири категорії. В «Еліті» виступали учасники з досвідом, аматорів розділили на дві групи – «Аматори» і «Аматори 30+», адже вік велосипедистів дійсно різнився. Жінки змагалися за кубок у своїй категорії. Усім належало подолати по два кола заданого маршруту довжиною 18 км, окрім «еліти» – на цих учасників чекав маршрут довжиною в три таких кола.
 
Шлях, який здолали велосипедисти – направду не з легких. Складний рельєф Чорткова та околиць міста, різні типи доріг – бруківка, лісові стежки, підйоми і спуски, а на додачу – нарешті справжня літня погода – зробили трасу «Чортківського перевалу» випробуванням не лише для новачків, але й для досвідчених учасників.
 
«Чортківський перевал» – це атмосфера дружньої боротьби, екстриму та позитивних емоцій. До вашої уваги великий фоторепортаж, бо це справді варто побачити!
 
Результати змагань, а також імена переможців можна переглянути за посиланням: http://bikeportal.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=7399&fbclid=IwAR27WtcLLHQXZGyfQuJYESvYlfy5SbtKrv6tOvAQq0vmKEMha3XfyaV_9Rk
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту