Чортків online

А ви знаєте, як сортувати сміття?

У розвинених країнах вже давно стало нормою сортувати відходи. Сортування не лише зберігає навколишнє середовище від забруднення, а й дає змогу повторно використовувати скло, пластик, папір тощо.
 
За останні роки в Україні суттєво побільшало людей, які почали сортувати сміття самотужки вдома. Водночас з’являється все більше ініціатив, котрі мають на меті популяризацію сортування відходів. Чортків – не виняток. На території міста розміщено 47 контейнерів для збору пет-пляшок та пластику, а Чортківською міською радою закуплено та встановлено два контейнери для особливо небезпечних відходів (використаних енергозберігаючих ламп та батарейок).
 
Поруч із створенням у місті відповідних умов для сортування відбувається поширення культури поводження з відходами. Тому відтепер на спинках двох «розумних лавок», що на центральній площі міста, розміщено інформацію про сортування відходів.
 
Якщо ви вже сортуєте сміття або хочете почати це робити, але не знаєте, як правильно – пройдіть короткий тест за посиланням: https://rubryka.com/article/sortuvaty-smittya/ і поділіться своїм досвідом та результатами в коментарях.
 
Ми віримо, що тільки спільними зусиллями можемо зберегти наш край чистим! Сортуйте сміття заради майбутнього!
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту