Чортків online

Міський голова та директор «ЗахідКомСервіс» зустрілись із мешканцями багатоквартирного будинку, що по вул. Ст.Бандери, 9

Нагадаймо, що з метою належного утримання житлових будинків міста Чорткова, в яких не створено ОСББ, не прийнято рішення про форму управління багатоквартирним будинком та не обрано управителя, виконавчим комітетом Чортківської міської ради 13 лютого 2019 року було оголошено конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Чорткова.

За результатами конкурсу, управителем в 31 багатоквартирному будинку нашого міста буде ТзОВ «ЗахідКомСервіс» з м. Тернопіль. Тепер ці будинки обслуговуватимуть вони, а не комунальне підприємство «Чортків дім».

3 червня Чортківський міський голова Володимир Шматько спільно із директором ТзОВ «ЗахідКомСервіс» Юрієм Вересюком зустрілися із мешканцями багатоквартирного будинку, що по вул. Ст. Бандери, 9, який входить до списку тих, які обслуговуватимуться даним управителем.

Юрій Вересюк розповів жителям, які саме послуги  з управління будинком надаватиме  «ЗахідКомСервіс». Пан Юрій зауважив, що ціна послуг абсолютно не відрізняється від тієї, яку сплачували за обслуговування комунальному підприємству «Чортків дім». Теперішній управитель буде займатися прибиранням прибудинкової території та сходових кліток, здійснюватиме технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання, водовідведення, зливної каналізації, при потребі проводитиметься дератизація та дезинсекція, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку.

Міський голова зауважив, що мешканцям не обов’язково користуватися послугами управителя, вони можуть утворити ОСББ та самостійно здійснювати всі роботи, які стосуються благоустрою будинку та прибудинкової території. Володимир Петрович розповів, що об’єднання співвласників допоможе жителям контролювати власні кошти, вирішувати, які роботи слід виконати в першу чергу, щоб зберігати приміщення в належному технічному та санітарному стані. Володимир Шматько запевнив, що учасники об’єднання можуть завчасно планувати заходи для поліпшення стану будинку, його модернізації та ремонту обладнання всієї будівлі, а також впровадження заходів з енергозбереження. За умови створення ОСББ зростає відповідальність мешканців будинку та, як наслідок, підвищується ефективність управління спільною власністю.

На завершення, жителі вирішили, що управителем їх будинку наразі залишиться ТзОВ «ЗахідКомСервіс». Вони визначили відповідального з кожного під’їзду, який складе перелік завдань, котрі слід виконати, щоб підтримувати будинок в задовільному технічному стані і контролюватиме процес проведення благоустрою. 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту