Чортків online

Відбувся концерт з нагоди відзначення 100-річчя Чортківської офензиви

Є дати, відзначення яких укріплюють бойовий дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення та майбутнє. До такої сміливо можна віднести й святкування 100-річчя наступальної військової операції Української Галицької Армії під час польсько-української війни. Ось уже другий рік поспіль в нашому місті відбувається триденний фестиваль «Чортківська офензива», приурочений цій пам’ятній даті.

В рамках дійства, в суботу, на центральній площі міста відбувся грандіозний концерт. Гостей свята розважали творчі колективи, талановиті співаки та артисти. На фестиваль завітали гості із Теребовлі, які представили свої таланти. Бойовий гопак, запальний канкан та ніжний вальс тішили око глядачів. Варто згадати і народний ансамбль барабанщиць «Мажоретки», які урочисто вистукували в барабани і задавали ритм святу.

Запальною музикою присутніх розважали всіма знані гурти – «Loud silence» та «Bugs & Bunny». Завершився концерт виступом відомого українського гурту «KOZAK SYSTEM». Веселі танці, драйвові пісні та хороший настрій був забезпечений всім, хто долучився до святкування «Чортківської офензиви».

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту