Чортків online

Навчання по проекту Програми «U-LEAD з Європою»

Чортківський ЦНАП є учасником першої фази впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою». Програма розрахована до 2020 року, завдяки її втіленню ЦНАП безкоштовно отримає меблі, офісне обладнання, комп’ютерну техніку та програмне забезпечення. Втім, спершу необхідно завершити ремонт у фойє міськради та у кількох кабінетах.

Вже незабаром фойє перетвориться у сучасний «прозорий офіс», де будуть представники усіх можливих дозвільних організацій (комунгосп, водоканал, газове господарство, РЕМ, ЦНАП, реєстраційна служба тощо). Як результат цього важливого кроку міської влади – комфортні умови для клієнтів та надання всіх адміністративних послуг в одному приміщенні.

Одним із завдань програми є надання допомоги у навчанні працівників адмінцентру, суб’єктів надання послуг (виконавчі органи влади та місцевого самоврядування) та громадськості щодо створення належних ЦНАП (яким повинен бути ЦНАП, які послуги ним надаються, куди звертатись).

Тож 11 та 12 червня для персоналу Центру надання адміністративних послуг та працівників структурних підрозділів Чортківської міської ради проводились навчання по проекту Програми «U-LEAD з Європою» «Фаза впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення».
Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

«U-LEAD з Європою» має основною ціллю створення належних ЦНАП, модернізація існуючих ЦНАП та надання якісних адмінпослуг за євростандартами.  Основні питання, що обговорювались – це «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг», «Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання», «Порядок надання адміністративних послуг, насамперед базових, і параметри якості послуг».

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту