Чортків online

Міський голова зустрівся із мешканцями двох багатоквартирних будинків

 

21 червня міський голова Чорткова Володимир Шматько, разом із начальником відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Василем Воціховським зустрілися із мешканцями двох ОСББ, що по вул. Незалежності, 84 та 86. Основним питанням, яке турбувало жителів – своєчасне вивезення твердих побутових відходів та дотримання чистоти поруч із сміттєвими баками.

Мешканці скаржаться на постійну забрудненість та неприємний запах від контейнерів. Мовляв, намагаються дотримуватися чистоти, самостійно миють баки та прибирають територію, але все ж є жителі, які вночі приносять використані будівельні матеріали, габаритне сміття, старий одяг та меблі.

Володимир Петрович зазначив, що проблема недобросовісного ставлення до утилізації відходів у місті, на жаль, існує. Міський голова запропонував мешканцям створити майданчики для встановлення сміттєвих баків біля кожного багатоквартирного будинку та обмежити доступ, встановивши кодові замки. 

Володимир Шматько нагадав присутнім, що на даний момент у Чорткові міською радою оголошений конкурс на краще ОСББ міста. Заявки на участь можна подати до 25 червня включно. Переможці отримають кошти для придбання елементів благоустрою, серед яких майданчик для збору твердих побутових відходів. Результати конкурсу стануть відомі на святкуванні Дня міста – 12 липня.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту