Чортків online

Голова міста зустрівся із жителями двох багатоповерхівок

В понеділок, 24 червня, Чортківський міський голова Володимир Шматько зустрівся із жителями ОСББ, що по вул. Шухевича, 2 та 2А.
 
Мешканці будинків скаржаться на неприємний запах від контейнерів для збору твердих побутових відходів. Вони запевняють, що жителі приватного сектору викидають сміття у їхні баки, від чого з’являється значна перевантаженість.
 
Міський голова зазначив, що знає про таких недобросовісних господарів і така проблема в Чорткові, на жаль, існує. Він розповів, яким чином вирішити цю проблему, впровадивши планово-подвірну систему збору ТПВ у місті. Кожен власник приватного будинку повинен придбати індивідуальний контейнер для сміття. Надавач послуг з вивезення твердих побутових відходів має забезпечити графік збирання твердих побутових відходів на територіях приватної забудови. Дана система вивозу сміття вже почала працювати у районі «Околиці».
 
Міський голова запропонував мешканцям багатоквартирних будинків самостійно встановити на баках спеціальні кодові замки, що унеможливить користування контейнерами недобросовісними жителями.
 
Ще одним питанням, яке потребувало обговорення, стало нове будівництво, яке недавно розпочалося поблизу багатоповерхівок. На жаль, територія, на якій почалися роботи ще не обгороджена, що становить загрозу і дискомфорт для мешканців. Володимир Петрович негайно зв’язався із забудовником, який пообіцяв у найкоротші терміни вирішити проблему.
 
Також Володимир Шматько повідомив, що по вул. Шухевича цьогоріч проводитимуть додаткове освітлення і встановлять ще один дитячий майданчик.
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту