Чортків online

Міський голова Чорткова Володимир Шматько привітав випускників медичного коледжу

У надвечір’я середи, 26 квітня, центральна площа Героїв Євромайдану у Чорткові рясно всіялась вишиванками, адже у Чортківському державному медичному коледжі – випускний! Майже чотири сотні студентів спеціальностей «Фармація», «Стоматологія ортопедична», «Сестринська справа» зробили перший самостійний крок у доросле життя, отримавши горде звання випускника.

Привітати випускників Чортківського державного медичного коледжу прийшли привітати чимало поважних гостей, зокрема міський голова Володимир Шматько, голова Тернопільської облради Віктор Овчарук, народний депутат Олег Барна, голова Чортківської РДА Оксана Чайчук та начальниця відділу надання медичної допомоги населенню управління охорони здоров’я ТОДА Тетяна Скарлош.

Директор ЧДМК Любомир Білик, звертаючись до випускників, зазначив: «Протягом всього вашого навчання ми намагались завжди вам допомагати, подавати руку помочі, кожному хотіли передати ті знання, котрі пригодяться у майбутньому. А вже сьогодні ви стаєте на поріг самостійності та відповідальності. Ніколи не сумнівайтесь у собі, ніколи не зневірюйтесь, йдіть вперед, бо ви – найкращі!».

Міський голова Чорткова Володимир Шматько теж привітав без п’яти хвилин лікарів, стоматологів, медсестер, фармацевтів із завершенням навчання: «Пам’ятайте по житті тих, хто не шкодуючи сил, вкладав у вас сили та час – ваших рідних та близьких. Завжди будьте переконані, що освіта, знання та мудрість – це основа для кожного українця. Щиро бажаю, щоб вас та вашу працю завжди цінували та поважали! І головне – ніколи не залишайте Україну, пам’ятайте Чортків та рідний медичний коледж».

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту