Чортків online

У Чорткові відсвяткували День молоді

Традиційно, в останню неділю червня, в Україні відзначають День молоді. Свято юності, веселощів та позитиву, і просто чудовий привід зібратися разом компанією та відмінно провести час.

День молоді – це свято не лише для учнів та студентства, а для всіх, хто відчуває себе юним та повним сил й енергії. Молодість – це не вік у паспорті, а стан душі, це найкраща пора в житті людини, яка дає можливість для творчості, пошуку та перемог, час для реалізації сміливих задумів і планів, відповідальності, самовизначення в суспільному житті держави.

30 червня, в парку культури та відпочинку ім. Івана Франка, відбувся святковий концерт з нагоди відзначення Дня молоді. Чортківчани, гості міста, всі ті, хто відчували себе юними зібралися, щоб відпочити душею та насолодитися концертною програмою.

Свято розпочалося із виступів творчих колективів міста. Юні співаки, танцюристи актори та навіть моделі представили свої таланти. Наймолодші учасники розважали присутніх запальними сучасними танцями,справжніми театральними постановками та виконанням музичних композицій. 

Привітала зі святом та заспівала авторські пісні відома артистка з Тернопільщини – Ольга Монастирська.  Концертна програма завершилася виступом кавер-гурту «100 хвилин», який драйвовими композиціями розважав публіку до пізньої ночі.

Окрім святкових виступів гості могли завітати до фуд-кортів, щоб   поласувати різноманітними смаколиками та випити прохолодних напоїв.  Для дітей було теж чимало розваг – надувні гірки, батути, конкурси та атракціони  радо приймали найменших гостей. 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту