Чортків online

Завершилось навчання для подружніх пар  у проекті  «Щасливі разом»

29-30 червня, у Єпархальному управлінні Бучацької Єпархії,  відбувся завершальний інформаційний модуль для сімейних пар ” Чоловік і  батько в сім’ї. Його важливість” в рамках проекту “Щасливі разом”.  

Організатори проекту- Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Чортківської міської ради та Тернопільський обласний благодійний фонд «Карітас» Бучацької Єпархії УГКЦ. Метою даного етапу навчання було підкреслити  особливу роль  батька в родині і одночасно показати фундаментальну потребу присутності батька в житті та вихованні дитини.

Цього разу подружжя мали нагоду послухати цікаві науки доцента кафедри філософії Українського Католицького Університету пана Петра Гусака.

Лектор зазначив, що найголовнішим завданням кожного батька має стати присутність в житті своїх дітей. Але не йдеться тільки про фізичне перебування поруч. Творити дім, власну родину можна лише у щоденності, день за днем, година за годиною, перебуваючи поруч і маючи можливість дарувати своїм рідним обійми та почуття.

Організатори заходу переконані, що, пройшовши навчання за усіма модулями проекту, сімейні пари отримали практичні та життєві поради, новий досвід щасливого співжиття у сім’ї, і сподіваються, що будуть ділитися набутими знаннями, ідеями стосовно зміцнення сімейних стосунків з іншими сім’ями, застосовуючи вчення Євангелія у  повсякденному житті.

Після завершення навчання кожна сім’я отримала інформаційний буклет “Як стати щасливими батьками щасливих дітей”, розроблений провідним спеціалістом ЦССДСМ Чортківської міської ради, Тетяною Коберніцькою, на основі порад професійних психологів, сучасних книг з дитячого виховання, дитячих роздумів про найрідніших людей на основі соціологічного опитування учнів м.Чорткова, відгуків небайдужих батьків. Кожне подружжя отримало також  тематичну сувенірну продукцію від працівника ЦССДСМ Чортківської міської ради.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту