Чортків online

Триває конкурс на кращий будинок міста

Відповідно до рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради в місті проходить  конкурс-огляд у сфері благоустрою на звання «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ», «Кращий двір».

 Нагадаємо, що заявку на участь можна було подати до 25 червня. Бажання позмагатися за звання найкращого виявили представники 12 багатоквартирних будинків.

Вчора, 8 липня, комісія з проведення щорічного конкурсу-огляду на кращий благоустрій багатоповерхового будинку відвідала 6 дворів, які беруть участь у конкурсі.

Члени комісії оцінювали загальний вигляд будинку, озеленення прибудинкової території (дерева, кущі, клумби, квітники), наявність урн для сміття, стан дитячих і спортивних майданчиків, належний санітарний стан прибудинкових територій тощо.

Кожен із критеріїв оцінюється за 10-бальною шкалою. Дізнатися імена найкращих можна буде  12 липня на святкуванні Дня міста, де відбудеться нагородження переможців відзнаками міського голови (пам’ятними табличками про першість у конкурсі) та спеціальними призами, серед яких майданчик для збору твердих побутових відходів, елементи дитячого майданчика або інші засоби благоустрою.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту