Чортків online

ПОРЯДОК ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПОРЯДОК ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

24 липня 2019 року

 

 

  1. Про встановлення плати за заняття в навчально-оздоровчому комплексі (басейні).

 

  1. Про затвердження Положення про надання транспортних послуг Територіальним центром надання соціальних послуг

 

  1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІІ квартал 2019 року.

 

  1. Про затвердження розпоряджень міського голови.

 

  1. Про надання дозволу Пиюну Миколі Івановичу на влаштування сходів по вул. Петра Синенького, 5 кв. 2 м. Чортків (біля власної житлової квартири).

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Гуменюк Віктору Васильовичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Степана Бандери,22 в місті Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Войтович Любові Богданівні на влаштування тимчасової огорожі по вул. Замкова,13 м. Чортків (біля власних житлових будинків).

 

  1. Про надання дозволу Бойку Михайлу Володимировичу на встановлення тимчасового огородження на період проведення будівництва вул. Степана Бандери,58Г м. Чортків

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Михайла Драгоманова,4А м. Чортків. Власник – Мазуркевич Богдан Григорович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок по вул.. Лісова,89 м. Чортків. Власник – Іванов Михайло Володимирович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Максима Рильського,1А м. Чортків. Власник – Шевчук Ольга Іванівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул.. Михайла Драгоманова,4 м. Чортків. Власник – Левицька Марія Григорівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю гараж, по вул.. Степана Бандери, 12 м. Чортків. Власник – Пилат Ірина Михайлівна.

 

  1. Про зміну поштової адреси з нежитлового приміщення, приміщення адмінбудинку по вул. Степана Бандери,60Г м. Чортків. Власник – Кошик Петро Ігорович, Лісоцький Андрій Романович.

 

  1. Про зміну поштової адреси на нежитлове приміщення №1по вул. Степана Бандери,60Г м. Чортків. Власник – Зазуляк Анжела Володимирівна, Тичковська Наталія Михайлівна.

 

  1. Про звільнення від оплати за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів на території м. Чортків ФОП Гарасим’як Михайла Ярославовича.

 

  1. Про  розірвання договору №10/17 про право тимчасового користування місцями (для розміщення рекламних засобів) що перебувають у комунальній власності громади міста Чорткова.

 

  1. Про продовження терміну дії дозволу зовнішньої  реклами- світодіодного екрану в місті Чорткові на центральній площі імені Героїв Євромайдану ФОП  Гуменюк Надія Романівна.

 

  1. Про надання дозволу Семчишин Володимиру Володимировичу на проїзд великогабаритного транспорту через центральну площу імені Героїв Євромайдану м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Ринок в м.Чортків.

 

  1. Про затвердження схеми туристичного ознакування міста Чорткова.

 

  1. Про затвердження проектно – кошторисної документації на «Будівництво (облаштування) оглядового майданчика по вул. Олени Теліги в місті Чорткові Тернопільської області».

 

  1. Про погодження (відмову у погодженні) для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

 

  1. Про встановлення режиму роботи розважального закладу « Центр Клаб».

 

  1. Про використання поліетиленових пакетів у магазинах та точках продажу товарів м. Чортків.

 

  1. Про включення громадянина Бурки Олега Васильовича в списки квартирного обліку для поліпшення житлових умов.

 

  1. Про виключення житлового приміщення по вул. Є.Коновальця,2 кв. 2 м.Чортків з числа службових.

 

  1. Про видачу гр. Фаріон Наталії Михайлівні ордера на право вселення в житлове приміщення (квартиру).

 

  1. Про демонтаж підземних газових сховищ.

 

  1. Про надання дозволу КП «Чортків дім» на зарахування коштів.

 

  1. Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Чорткова.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту